Godt håndverk og talentfulle skreddere

Vi hos Handmade dresses vil gi deg opplevelsen av å eie en håndlaget kjole som er skreddersydd etter dine mål og ønsker. Vi syr kjoler til alle anledninger, uansett om du skal gifte deg, skal på en stor galla,eller bare bare vil pynte deg litt ekstra til midagg med venner og familie.

Våre dyktige designere og skreddere gjør sitt ytterste når de lager produkter for oss, og behandler med forsiktighet og nøyaktighet. Vi utfører håndsøm på de mest intrikate designene våre, slik at sluttproduktet blir akkurat slik du ønsker deg.

Bestill en prøve time

Vi skreddersyr brudekjoler og selskap kjoler etter dine mål og tilbyr prøvetimer hvor du kan se, prøve og ta korrekte mål før du bestiller drømekjolen hos oss.

Bestill time

Ønsker du å leie en av våre kjoler?

Vi leier ut kjolene som er tilgjengelig i utstillingslokalet. Send oss ​​et bilde av kjolen du ønsker å leie, så kan vi avtale en prøvetime.

Nora Haukland

Handmade Dresses er helt fantastisk å jobbe med. Det er de vakreste kjoler i kjempe god kvalitet og jeg føler meg alltid like fin i designene. Jeg har også fått designe en egen kjole til bursdagen min hvor kundeservicen var fantastisk! Jeg fikk hands-on hjelp i hvert eneste steg.

Jeg ble så fornøyd takket være henne! Dermed ble 25 årsdagen min en av mine beste dager, og jeg ser tilbake på bildene og følte meg som en prinsesse!

Astrid Smaplass

God kveld Galla

Esther Thang Nawn

Tusen takk for at du og dere har satt sammen i mange timer for at jeg skulle få en kjempefin kjole, og til en kjempefin pris!
Prosessen startet med å sende mail om ønsket bursdagskjolen til en viss sum i oktober. Tilbakemeldingen var raskt, enkelt og skissene ble fort til. Fikk prøve allerede 1 mnd senere. Jeg var ikke helt fornøyd med målene, men designet var kjempefin! Vi tok en lang pause siden begge var opptatte i høysesongen i desember. Jeg fikk hente kjolen i januar. Jeg var usikker på om jeg kommer til å like målene etter første forsøk, men heldigvis satt den på som et skudd.

Jeg har fått brukt kjolen to ganger. Kun 2 stener falt av, og jeg har brukt den godt og ikke vært redd for å bruke den. Veldig behagelig å ha på under begge kveldene i mange timer.


Tusen hjertelig takk for en knallfin kjole!💐Kjempegøy å være den eneste i verden som har den akkurat nå. Alle likte den kjempegodt!

Kommer tilbake til deg og dere igjen💞

 • Guro Elde Paulsen

  Handmadedresses har helt sinnsykt fine kjoler! Var innom for å låne kjole og prøvde litt forskjellig, var veldig vanskelig å velge, men ente opp med denne nydelige kjolen.

  Aldri fått så masse komplimenter på en kjole noen gang.

 • Talia Sofie Gran

  Jeg har hatt gleden av å leie kjole av
  Handmade dresses  to ganger. Begge gangene har hun vært lyttende, tålmodig
  og utrolig høflig, både under digital kommunikasjon og prøving av kjoler. 

  Jeg anbefaler handmade dresses til alle som
  vil føle seg om en prinsesse for en kveld. Her får du 10/10 service og 10/10
  kjoler 🥰

  Gleder meg til neste anledning allerede!

 • Marie Klåpbakken

  Jeg bestilte en kjole fra handmade dresses fordi jeg hadde sett så mange fine bilder av folk som gikk med de nydelige kjolene deres. Disse damene er utrolig dyktige og lager kjoler som man ikke finner noen andre steder.

  De er enkle å få tak i, svarer fort på melding/telefon og yter utrolig bra service.
  Jeg brukte kjolen på en lang juleturne og den så like fin ut etter en måned på tur som da jeg fikk den.


  Anbefales på det sterkeste!

1 av 3
 • Isabel Raad

  Nyttårsaften i Abu Dhabi

 • Desta Marie Beeder

  Kjolen ble brukt til reklame for "Gullfisken"

 • Ane Farstad

  God kveld Galla