Norway's biggest profiles prefer our dresses

Norges største profiler foretrekker våre kjoler

24.06.2023 AV VALBONA RAMADANI

Vår nettbutikk for håndlagde kjoler har oppnådd betydelig oppmerksomhet og suksess siden starten i 2021. Vi er stolte av å betjene fornøyde kunder over hele verden, og vi er spesielt begeistret over det faktum at kjente profiler og influencere jevnlig velger å bruke tjenestene våre .

Det er en ære for oss å se profiler som Isabel Raad, Anniken Jørgensen, Nora Haukland, Victoria Nadine og mange flere velge våre håndlagde kjoler. Disse kjente ansiktene, kjent for sitt talent, stil og smak, har funnet våre ekstraordinære kjoler verdt å bli sett i.

Hva gjør våre håndlagde kjoler så spesielle?

Først og fremst er hver eneste kjole vi lager unik og skreddersydd etter kundens ønsker. Vårt dyktige designteam tar seg tid til å håndplukke materialer av høy kvalitet og gi hver kjole en oppmerksomhet på detaljer som er uten sidestykke.


Våre håndlagde kjoler skiller seg ut fra massemarkedsprodukter ved å tilby en unik blanding av kvalitet, stil og personlighet. Med fokus på individualitet og tidløshet er kjolene våre designet for å gi enhver kvinne selvtillit og en følelse av å være helt spesiell. Dette er grunnen til at kjente profiler som Isabel Raad og Anniken Jørgensen velger å bruke våre kjoler i sine offentlige opptredener. Kjolene våre gir dem muligheten til å uttrykke sin personlige stil på en unik og uforglemmelig måte.


Vi setter stor pris på det hyggelige samarbeidet vi har hatt med alle profiler som har valgt å bruke våre tjenester. Deres valg av våre håndlagde kjoler er en bekreftelse på deres takknemlighet for vår kvalitet, design og dedikasjon til å levere enestående produkter.


Vi vil takke våre kunder Isabel Raad, Anniken Jørgensen, Nora Haukland, Victoria Nadine og alle de andre profilene som har valgt å være en del av vår historie. Din støtte og tillit motiverer oss til å fortsette å skape vakre håndlagde kjoler som kan inspirere og glede kvinner over hele verden.

Hvis du også vil oppleve magien og skjønnheten til våre håndlagde kjoler, inviterer vi deg til å besøke vår nettbutikk. Utforsk vårt utvalg av unike design og la deg inspirere av den kjente profilen som allerede er valgt til å skinne i våre vakre kreasjoner. Vi ser frem til å være en del av reisen din mot å finne den perfekte kjolen som reflekterer din individuelle stil og skaper uforglemmelige øyeblikk.


Besøk oss i dag og la oss hjelpe deg med å lage den perfekte drømmekjolen for din spesielle anledning.


Adressen til utstillingslokalet: Paleet senter i Oslo sentrum

Mail: hjelp@handmadedresses.net eller ring + 47 469 31 980

Tilbake til bloggen