Om oss

Hvorfor bør du velge håndlagde kjoler?

Håndlagde produkter med unike design

Vi setter vår ære i å tilby kjoler som er laget med kjærlighet og med fine håndsydde detaljer. Hva er vel bedre enn skreddersydde kjoler for spesielle anledninger som bryllup, skoleball og andre formelle begivenheter - som ingen andre har?

Det som gjør oss unike er våre moderne og elegante design, samt det omfattende arbeidet vi legger ned i hver kjole. Alle våre kjoler er sydd med eksklusive stoffer og det legges ned mye håndarbeid i detaljene. Kjolene våre er sydd i Sørøst-Europa, hvor våre partnere har atelierer med over 250 ansatte som gjør det fantastiske arbeidet.

Vår visjon er å tilby produkter som utfyller elegansen og oppfyller drømmene til de som ønsker å sy en kjole etter egne mål og ønsker. Vi leverer førsteklasses håndlagde produkter fra de fineste stoffene, inkludert skinnende steiner og perler fra Italia, India og Tyrkia.

Kjoler som kan lages etter individuelle mål og ønsker

Vi er en av få bedrifter i Norge som tilbyr en tjeneste der kundene kan tilpasse sin egen kjole. Er du lei av at en kjole er for lang eller for kort, for bred eller for smal? Hos oss trenger du ikke. Vi tar mål og ønsker fra våre kunder og syr en kjole som passer perfekt. Leveringstid er vanligvis 8-10 uker etter bestilling, men vi anbefaler å ta mål to uker før kjolen skal leveres da målene kan variere. Vi tilbyr også muligheten til å endre modell og sy kjolen etter dine ønsker. Kanskje du burde prøve deg på å designe?

Kjoler med god passform og retur

Vi er stolte av å tilby kjoler med perfekt passform. Vi tar hensyn til kundens mål og ønsker og sørger for at kjolen sitter perfekt. For kunder som bestiller kjolen i standard størrelse (altså ikke spesiallagde kjoler) tilbyr vi returmulighet dersom kjolen ikke passer. Vi ønsker at kundene våre skal være fornøyde med kjøpet og kjolen de har valgt.

Prøvetime og mulighet for å leie kjole

Vi tilbyr en prøvetime på 390 SEK på hverdager og 490 SEK på lørdager når du bestiller en kjole fra oss, slik at du kan prøve kjolen og sørge for at den sitter perfekt. For kunder som ønsker å leie en kjole, tilbyr vi muligheten til å leie en kjole fra vårt showroom. Priser og prosess for utleie vil bli oppgitt på vår nettside. Prøvepriser gjelder ikke ved leie eller kjøp av kjoler.

Vi jobber med Norges største influencere

Nettbutikken vår har vakt mye oppmerksomhet siden lanseringen i 2021, og vi er stolte over å ha fornøyde kunder fra hele verden. Profiler som Isabel Raad, Anniken Jørgensen, Nora Haukland, Victoria Nadine og mange flere bruker stadig våre tjenester.

Din egen kontaktperson som kan svare på dine spørsmål

Vi forstår at kundeservice er viktig, derfor tilbyr vi en personlig kontaktperson som kan svare på spørsmål på kort tid. Vi ønsker å gi kundene våre en best mulig opplevelse og vil gjøre alt vi kan for å hjelpe og veilede dem gjennom kjøpsprosessen.


Send oss ​​en e-post på hjelp@handmadedresses.net eller ring oss på +47 469 31 980 .

Vi er forpliktet til å gi våre kunder den beste opplevelsen når de handler hos oss. Derfor tilbyr vi enkel og sikker betaling, rask levering og god kundeservice. Vi jobber hele tiden med å forbedre nettbutikken vår og tilby nye produkter som passer våre kunders ønsker og behov. Tilbakemeldingen din settes stor pris på.


Vi er stolte av det vi har oppnådd så langt, og vi ser frem til å fortsette å utvikle og tilby enda flere flotte produkter til våre kunder. Takk for at du valgte å handle hos oss!

FAQ

Hvor lang tid tar det å få laget en spesialtilpasset kjole?

Hos oss er leveringstiden 8-10 uker etter bestilling, men vi anbefaler å ta mål uker før kjolen skal leveres, da målene kan variere. Vi tilbyr også muligheten til å bytte modell og kjole etter dine ønsker. Under hele prosessen vil vi være i god dialog med deg, slik at du kan gi oss tilbakemeldinger og endringer ved behov.

Hva er forskjellen mellom en spesiallaget kjole og en kjole fra en butikk?

En skreddersydd kjole er laget spesielt for deg og dine mål. Den har en unik passform og stil som er tilpasset dine preferanser. En kjole fra en butikk er masseprodusert og kan passe forskjellig på forskjellige personer.

Kan jeg velge stoff og design for min egendefinerte kjole?

Ja, en av fordelene med en spesiallaget kjole er at du kan velge det stoffet og designet som passer deg best. Du kan diskutere dine preferanser med skredderen eller designeren for å oppnå ønsket resultat.

Er skreddersydde kjoler dyrere enn kjoler fra butikker?

Prisen på en spesiallaget kjole varierer avhengig av flere faktorer, blant annet kompleksiteten i designet, stoffvalget og skredderens erfaring. Skreddersydde kjoler kan være dyrere enn kjoler fra butikker, men gir deg en unik passform og stil som er verdt investeringen.

Kan jeg få en skreddersydd kjole for enhver anledning?

Ja, skreddersydde kjoler kan lages for enhver anledning. Enten det er en formell fest, et bryllup eller en kveld, kan en skreddersydd kjole skreddersys etter dine behov og ønsker.

Kan jeg endre designet under prosessen?

Vi forstår at endringer eller justeringer av designet kan forekomme underveis. Vi vil gjøre vårt beste for å møte dine behov og sørge for at kjolen er slik du vil ha den. Vennligst informer oss om eventuelle endringer så snart som mulig.

Hvilke betalingsmåter godtar du?

Vi aksepterer betaling med kredittkort, bankoverføring og kontanter, avhengig av avtalen. Vi vil gi deg detaljert informasjon om betalingsmåter og betalingsplaner når du har valgt drømmekjolen.