Bryllupskjoler

FAQ

Hvor lang tid tar det å få laget en spesialtilpasset kjole?

Hos oss er leveringstiden 8-10 uker etter bestilling, men vi anbefaler å ta mål uker før kjolen skal leveres, da målene kan variere. Vi tilbyr også muligheten til å bytte modell og kjole etter dine ønsker. Under hele prosessen vil vi være i god dialog med deg, slik at du kan gi oss tilbakemeldinger og endringer ved behov.

Hva er forskjellen mellom en spesiallaget kjole og en kjole fra en butikk?

En skreddersydd kjole er laget spesielt for deg og dine mål. Den har en unik passform og stil som er tilpasset dine preferanser. En kjole fra en butikk er masseprodusert og kan passe forskjellig på forskjellige personer.

Kan jeg velge stoff og design for min egendefinerte kjole?

Ja, en av fordelene med en spesiallaget kjole er at du kan velge det stoffet og designet som passer deg best. Du kan diskutere dine preferanser med skredderen eller designeren for å oppnå ønsket resultat.

Er skreddersydde kjoler dyrere enn kjoler fra butikker?

Prisen på en spesiallaget kjole varierer avhengig av flere faktorer, blant annet kompleksiteten i designet, stoffvalget og skredderens erfaring. Skreddersydde kjoler kan være dyrere enn kjoler fra butikker, men gir deg en unik passform og stil som er verdt investeringen.

Kan jeg få en skreddersydd kjole for enhver anledning?

Ja, skreddersydde kjoler kan lages for enhver anledning. Enten det er en formell fest, et bryllup eller en kveld, kan en skreddersydd kjole skreddersys etter dine behov og ønsker.

Kan jeg endre designet under prosessen?

Vi forstår at endringer eller justeringer av designet kan forekomme underveis. Vi vil gjøre vårt beste for å møte dine behov og sørge for at kjolen er slik du vil ha den. Vennligst informer oss om eventuelle endringer så snart som mulig.

Hvilke betalingsmåter godtar du?

Vi aksepterer betaling med kredittkort, bankoverføring og kontanter, avhengig av avtalen. Vi vil gi deg detaljert informasjon om betalingsmåter og betalingsplaner når du har valgt drømmekjolen.